PowerFlex Stratos Quality = OBAL ROKU 2015

Společnost EKOBAL spol. s r.o. uvedla v červnu 2015 na trh novinku pod obchodním názvem PowerFlex Stratos Quality. Její jedinečné vlastnosti byly oceněny v české národní soutěži OBAL ROKU.

Opusťte konvenci a seznamte se s další generací výjimečné 5-ti vrstvé stretch fólie nejen v podobě enormní průtažnosti, ale i ve spojení výjimečných vlastností.

 

 

 

PowerFlex Stratos Quality

  • Průtažnost vyšší než 300%
  • Odolnost roztržení při tvorbě tzv. „ok“
  • Odolnost proti proražení
  • Vysoká zadržovací (retenční) síla
  • Výjimečně vysoká transparentnost (fólie vyrobena s prvky stříbra pro zajištění lomu světla pro bezproblémové skenování čárových kódů) 
  • Velmi vysoká přilnavost i po dokončení balení 
  • Dutinka pouhých 0,7 kg (běžně 1,6-2,0 kg)
  • Fakturace za čistou váhu fólie (bez dutinky)

 

Úspora. Díky svým jedinečným vlastnostem lze dosáhnout primární úspory až do výše 45% nákladu na zabalení paletové jednotky. Sekundární úsporou je pak snížení odvodu povinných poplatků za zajištění zpětného odběru a využití obalového odpadu (EKO-KOM), který aktuálně činí 0,575 Kč / kg.
 
 
Automatizace. Fólie je svými vlastnostmi předurčena pro balení do plně automatických linek s vysokými nároky na rychlost balení. Umožňuje využít důležité parametry i velmi sofistikovaných balicích technologií v závislosti na typu zboží. 
 
 
Transparentnost. S ohledem na nároky automatizace je tato fólie vyrobena s prvky stříbra pro dostatečné zajištění lomu světla pro následné bezproblémové a bezpečné načtení čárových kódů. Její velmi vysoká transparentnost, odstraňuje handicap u konvenčních fólií, pak podtrhuje marketingové řešení přepravních či skupinových balení. 
 
 
Odolnost. Svým výjimečným technologickým zpracováním eliminuje přetržení při takzvané tvorbě „ok“ – konec přerušování balicího procesu. Tato technologie výroby, fólii předurčuje pro použití ve velmi náročných provozech, jako jsou např. mrazírny, chladírny, atd.. 
 
 
Balení. Jednotlivé role jsou baleny do ochranné fólie pro zajištění prevence proti poškození při manipulaci a přepravě. Ochranný obal je současně opatřen unikátním štítkem pro eliminaci zaměnitelnosti za jiný výrobek. 
 
 
Strojní průtažná fólie s dutinkou pouhých 700g
Dutinka značena symboly pro správné zavedení fólie
 
Seznamte se s PowerFlex Stratos Quality v následující prezentaci: